31 Aralık 2009 Perşembe

YENİ YIL





Yeni yıl! Hep umut olmuştur bizlere. Saat 00.00 olduğunda ertesi günün artık bizi tamamen değiştireceğine şansımızın döneceğine,kilo vereceğimize,atlı prensi bulacağımıza yada deniz kızı ile tanışacağımıza....vs inanarak büyük bir umutla kutlamışızdır. Bu aynı zamanda güzel bir şeydir de.İçimizin umutla kaplı olma anı.O an herkesden daha güçlü hissederiz kendimizi ve içimizdeki mutluluk tarif edilemez.
Bir de dostların,arkadaşların ve ailelerin bir araya gelerek oluşturduğu pozitif enerji o an dünyanın bile dengesini değiştirebilir.Tabii bu Dünya'nın her yerinde aynı güzel duyguları yaşayan insanlar ile mümkün.Peki bu mümkün mü? Keşke evet diyebilsem.








Bu akşam evimde ailem ile birlikte geçireceğim yıl başı gecesinde evsizler,siperde bekleyen askerler,ailesi olmayan insanlar,özgürlük savaşı veren halklar,öksüz çocuklar,aç insanlar için dua edeceğim.









İyi durumda olan herkes kilo vermek,şansının artması,daha çok para,yeni bir sevgili bulma isteği yerine bunun için bir şeyler yapsa Dünya'nın kaderini değiştirebilir miyiz? İşte bence bu mümkün.Sanırım aksi ispatlanmadıkça bu söylediğimin mümkün olma durumu sürecek.Bu da beni daha çok umutlandıracak.




Yeni Yıl Noel Baba'nın kırmızı çuvalı ile getirdiği umutlar ile dolu olsaydı,her sene bir birimize söylediğimiz, yazdığımız "iyi seneler,mutlu yıllar,bu yıl size mutluluk,barış ve sağlık getirsin dilekleri gerçek olurdu.Hiç böyle bir yıl hatırlamıyorum. Sizleri umutsuzluğa da sürüklemek istemem. Ancak yeni yılın sadece bir zaman dilimi olduğunu ve bize yeni bir şey getirmediği konusunda hem fikir olmalıyız. Gelen yeni yılı mutlu kılacak bizleriz.Bizlerin yaptıkları değişim yaratır. Dünya'yı yine güzel bir yer yapacak yine bizleriz.

2 yorum:

  1. Bu Mayo Clinic'ten genel bir duyuru ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil